Részvételi feltételek és Adatvédelem


Részvételei feltételek

Felhívjuk figyelmüket, hogy az 1999. Évi LXXV törvény 11. paragrafusa kimondja: "Tilos írásban, képben vagy hangrögzítő illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni." A Massage-center.hu felhívja tisztelt Hirdetői figyelmét a fentiek figyelembevételére és egyúttal közli, hogy a honlapon megjelentett hirdetések esetében, a fentiek tekintetében semmiféle felelősséget nem vállal! A weboldalra kizárólag 18 éven felüli társkeresők adhatnak fel hirdetést! Akiről kiderül, hogy a fenti törvényt nem tartja be, valamint nem múlt még el 18 éves, az oldalról előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük! A szabályzat elfogadásával minden hirdető kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és elolvasta és elfogadja az alábbiakban leírt szabályzatot és törvényt. A a szabályzat további része itt található: TörvényAdatvédelmi nyilatkozat

A erotikustakaritas.hu a www.erotikustakaritas.hu alatt futó honlap üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdeku adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget. A regisztráció során megadott személyes adatokA regisztráció során megadott személyes adatok

Az egyének adatait a erotikustakaritas.hu csak a weboldalain és adatbázisaiban megjelenő egyének igényeivel kapcsolatban kezeli. Ez az adatkezelés jogszeru, mivel az egyének ebben a minőségükben közszereplők, és ezen túlmutató adatokat a erotikustakaritas.hu nem gyujt, nem tárol és nem ad át másnak. A webhelyen regisztrált tagok személyes adatait és elérhetőségeit a erotikustakaritas.hu nem adja ki harmadik személynek, ezeket kizárólag az ügyfelekkel való kapcsolattartásra használja.

A regisztráció során megadott személyes adatokat a rendszer segítségével a felhasználó bármikor helyettesítheti és törölheti is. Az adatkezeléssel kapcsolatos bármely kérdését az info@erotikustakaritas.hu címen várjuk a beérkező kérdésekre kollégánk a lehető legrövidebb idon belül megadja a választ.Forgalmi adatok:

A portál használata során egyes adatok (böngészo típusa, használt számítógép IP-címe) naplófájlban rögzülnek. A naplófájlban található adatok - amennyiben azok meghatározott természetes személlyel összefüggésbe hozhatók - személyes adatnak minosülnek. A forgalmi adatok kezelésének célja a weblap illetve szolgáltatásunk fejlesztése. A naplófájlhoz és az abból a statisztikai célból készült adatokhoz csak az oldal üzemeltetoje fér hozzá; azokat elozetes engedélyével és a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetok, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetové, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltéro módon. Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulást is jelenti.